Velkommen i Operaen!

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Operaens storslåede faciliteter. Der er fine parkeringsmuligheder, og gode forbindelser med offentlig transport.

Du kan trygt og sikkert tilmelde dig vores konference. Vi, og Operaen, følger naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi tager de gældende forholdsregler samt overholder eventuelle restriktioner. Vi glæder os til at byde jer velkommen i sikre og trygge rammer.

Tilmeld dig her

Arrangeret af

Devoteam
events.dk@devoteam.com

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7600 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/