Dagens program 


Programmet er i fuld gang med at blive finpudset. 

På scenen vil vi bl.a. stille vores faglige eksperter til rådighed, som står bag ESDH|ECM Rapporten, og der vil blive præsenteret spændende cases og indlæg fra leverandørerne selvfølgelig med et touch af opera.

Program d. 10.november

Ankomst, registrering, morgenmad & hils på leverandørerne

60min

Åbningskeynote: Automatisering, samarbejde og løsninger i samspil

v. Per Eeg, Managing Partner, Devoteam Managing Consulting

30min

Highlights fra årets ESDH|ECM Rapport 2021

Devoteams ESDH|ECM Rapport 2021 er udkommet, og vi sætter spot på rapportens højdepunkter. Danmarks førende ESDH/ECM-eksperter, Christian Wahlstrøm Larsen og Jannik Svensson, kaster lys over vores store leverandørundersøgelse, og Lene Kirk vil supplere med kundeundersøgelsen.

Som vanligt vil en veloplagt Managing Partner, Per Eeg, facilitere en underholdende debat, og dine spørgsmål til panelet er velkomne.

30min

Kaffepause + besøg standene

30min

Indlæg ved KMD

Indholdet opdateres. 

25min

Indlæg ved Nobly

Indholdet opdateres. 

25min

Fremtidens forventninger til leverandørerne

Indholdet opdateres. 

25min

Frokosten synges ind

15min

Frokost og besøg standene

60min

Indlæg ved TietoEvry

Indholdet opdateres. 

25min

Indlæg ved M-Files

Indholdet opdateres. 

25min

Et automatiseret ESDH/ECM

v. Mikkel Kristiansen, Business Automation Lead, Devoteam 

40min

Kaffepause + besøg standene

30min

Highlights fra de tre nominerede til ESDH|ECM Prisen 2021

30min

Prisoverrækkelse ’ESDH|ECM-prisen 2021’

5min

Afsluttende keynote: Pseudoarbejde

v. Dennis Nørmark, forfatter, antropolog og kendt fra radio og tv.

Aldrig har vi haft flere effektiviseringer og digitale løsninger, der burde frisætte mere tid til kerneopgaven, og aldrig har vi brugt vores tid på flere overflødige ting end nu. I hvert fald ifølge Dennis Nørmark, der sammen med filosoffen Anders Fogh Jensen har udgivet debatbogen ”Pseudoarbejde – hvordan vi fik travlt med at lave ingenting”, der øjeblikkeligt strøg til tops på bestsellerlisten. Igennem foredraget stiller Nørmark skarpt på alle de overflødige opgaver, vi fylder arbejdstiden med. Alle de møder, rapporteringer, e-mails, registreringer, PowerPoint præsentationer, målinger, policies og andre selvopfundne arbejdsopgaver, der forhindrer os i at skabe værdi, innovere og først og fremmest skabe en meningsfuld arbejdsdag. Et problem, der plager det private erhvervsliv mindst lige så meget som det offentlige.

I foredraget vil Dennis Nørmark fortælle om, hvad pseudoarbejde er, hvor udbredt det er og hvordan det kunne gå så galt. Foredraget er en provokerende og øjenåbnende indsigt i de arbejdsopgaver, vi spilder hinandens tid med, og de simple ændringer medarbejdere og ledere kan implementere for at trække tæppet væk under administrative overflødigheder og vrangforestillinger om, hvad der faktisk er vigtigt.

Vi har alle travlt, men hvad har vi egentlig travlt med?

55min

Arrangeret af

Devoteam
events.dk@devoteam.com

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7600 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/