Sådan så dagens program ud i 2020


Scenen blev indtaget af vores faglige eksperter, som står bag ESDH | ECM-rapporten. Derudover var der spændende cases og indlæg fra leverandørerne.

Program d. 26.november

Tjek ind på platformen og åben Zoom-link til "hovedscenen"

30min

Åbningskeynote: Fremtidens digitale arbejdsplads

v. Per Eeg, Senior Partner, Devoteam

Fremtidens digitale arbejdsplads for vidensmedarbejdere finder sammenlignelige sager frem automatisk. Opmærker selv dokumenter med metadata og autojournaliserer. Tilbyder sikre samarbejdsmiljøer, også med parter uden for organisationen. Foreslår afgørelser/svarbreve på simple sager. Tilbyder tale-brugergrænseflader (tal i stedet for at taste).

Er ESDH | ECM en vigtig del af fremtidens digitale arbejdsplads? Per giver svaret på denne keynote.

15min

Highlights fra årets ESDH | ECM-rapport

v. Devoteams faglige ekspertpanel, Peter Hansen, Project Director, Christian Wahlstrøm Larsen, Lead Consultant og Lene Kirk Schad, Project Director, Devoteam. Facilitator: Per Eeg, Senior Partner. 

Devoteams ESDH | ECM rapport 2020 er udkommet, og vi sætter spot på rapportens højdepunkter. Vi har derfor sat vores faglige ekspertpanel i stævne. Hvordan ser markedet for håndtering af kritisk information ud anno 2020? Hvad med leverandørerne, hvordan går det med dem? Hvad trender, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Senior Partner, Per Eeg, er veloplagt og klar til at facilitere en underholdende debat, og dine spørgsmål til panelet er velkomne.

45min

ESDH/ECM som moderne & intelligent workspace

v. Michael Ekegren Christensen, Partner, Netcompany 

ESDH/ECM rummer en række kvaliteter omkring sikker informationshåndtering og at kunne målrette sagsbehandlingsværktøjer mod de rette målgrupper i sin organisation. Netcompany præsenterer GetOrganized som kombinerer og sammensmelter den offentlige rammearkitektur med personlige og organisatoriske produktivitets features – i en moderne brugergrænseflade med  intelligente features for bedre og all-round understøttelse af alt fra simple til avancerede processer som eventuelt automatiseres ved brug af eksterne workflow maskiner i Office365.

20min

Pause #1 – besøg standene

30min

Det skal være nemt at gøre det rigtige

v. Kim Sørensen Salgsdirektør, Formpipe

Acadre er en løsning, der har gennemlevet en radikal forandring de sidste par år. En grundig brugeranalyse hos vores kunder satte for alvor gang i forandringen og definerede, hvor vores udviklingsrejse skulle tage os hen. På Formpipes indlæg vil vi fortælle lidt om, hvad det var, der satte os i gang, og hvad det konkret betyder, når vi siger det skal være nemt at gøre det rigtige.

20min

Fremtidens digitale informationsbehandling

v. Jakob Brix, Senior Business Architect, KMD

Danmark er af FN kåret som førende inden for digitalisering af den offentlige sektor. Det er en kåring, vi kan være stolte af, men det kræver et konstant fokus på at forbedre den måde vi arbejder på og et konstant fokus på optimering af vores digitale forretning, hvis vi ønsker at opretholde den førsteplads. KMD WorkZone har de seneste år haft fokus på at udvikle løsningen fra en applikation til en Enterprise Information Management (EIM) platform, hvor præmissen for at etablere løsninger og dermed forretningsunderstøttelse er fuldstændig forandret. Men hvad betyder det, for den måde vi arbejder? Hvad betyder det for dig som kunde? Og hvad betyder det for Danmarks førende rolle inden for digitalisering?

20min

Tilgængelighed i dokumenter og sagsbehandling

v. Birgir I. Sigurdsson, Head of Client Projects, Partner, SkabelonDesign 

Tilgængelighed i dokumenter har i mange år været et overset og nedprioriteret område, men efter ”Lov om tilgængelighed af offentlige organers websteder…” d. 8. juni 2018, har denne prioritering ændret sig markant. I oplægget vil Birgir komme ind på, hvordan tilgængelighedskravet påvirker jeres skabeloner og dokumenter, og hvordan man som skabelonadministrator og sagsbehandler kan sikre tilgængelighed, herunder i et ESDH-flow. 

20min

Sikker redigering af dokumenter i Office 365

V.  Niels B. Johansen, CTO og partner, Dania Software og Morten Friis Dall, forretningsarkitekt, Brugerklubben SBSYS.

Niels B. Johansen fra Dania Software demonstrerer, hvordan man nemt og sikkert redigerer dokumenter online, direkte fra et ESDH-system, uden at efterlade lokale filer eller gå på kompromis med datasikkerheden. 

Dania Software tager Morten Friis Dall, forretningsarkitekt fra Brugerklubben SBSYS,
med som gæstetaler - han vil fortælle, hvordan Connect 365 har gjort det let at opretholde et højt niveau inden for datasikkerhed.

20min

Pause #2 (frokost + besøg standene)

50min

Sådan giver COVID-19 bedre ESDH

v. Gorm Priem, Partner, ProActive

I dette indlæg kaster ProActive/WorkPoint et usentimentalt blik på tre overordnede ting, erfaret af Corona-tiden, under overskriften: Det nye, det gamle og det voldsomt accelererede. ProActive/WorkPoint vil desuden give nogle pejlemærker ift., hvad der vil være væsentligt at fokusere på i tiden efter Corona i arbejdet med ESDH og den digitale arbejdsplads, herunder virtuelle møder, sikkerhed og den intelligente arbejdsplads. 

20min

Intelligent Information Management - building a better workplace

Juha Saarela, Vice President, Sales Nordics, M-Files

M-Files is a unique intelligent information management solution that improves how businesses secure, process and manage data and content. Juha will be talking about how to build a better digital workplace with intelligent information management.

20min

ESDH/ECM, jeres bindeled til borgeren

v. Morten Jensen, Principal Product Manager, TietoEVRY

Den intelligente ESDH/ECM løsning kan fungere som jeres sømløse bindeled til borgeren. TietoEVRY præsenterer en Public 360° borgervendt løsning, som sikrer at borgerens henvendelser arbejdes direkte ind i de daglige rutiner med mulighed for sikker dialog mellem sagsbehandler og borger – og med produktivitetsforbedringer for alle parter. Funktionaliteten bygger på moderne teknologi og standard løsningsmoduler, som sikrer at jeres løsning er tidssvarende, uanset hvordan I sammensætter jeres komplette løsning. Morten Jensen er Principal Product Manager for Public 360 produktfamilien og har arbejdet med produktet i størstedelen af sin karriere. Han fokus er at sikre understøttelse af nøgleprocesser i den offentlige sektor gennem standard software og at tilbyde en intelligent digitaliseringsplatform, som gør kunderne i stand til at møde de stigende krav om effektivisering, fleksibilitet, borgerservice og kontrol, som de er underlagt.

20min

Datadrevet sagshåndtering i Københavns Kommune

v. Mads Gottlieb, Lead Consultant, Inviso by Devoteam

Mads Gottlieb fra Inviso by Devoteam vil fortælle, hvordan man kan skabe effektiv ESDH ved brug af data. Han tager udgangspunkt i en kundecase, hvor Inviso by Devoteam har bygget en Alteryx model og en række dashboards til at skabe transparens og overblik i sagsgangene i Københavns Kommune. Modellen kører med opdateret data hver måned, og ved hjælp af visualiseringer skabes der et nemt overblik, så kunden hurtigt kan få en status på sagsgangene i afdelingen.

20min

Pause #3 - besøg standene

30min

Highlights fra de tre nominerede til ESDH | ECM-prisen 2020

Hvad gør de bedste bedre? Lyt med, når de tre nominerede til årets ESDH | ECM-pris kommer på scenen, og giver deres erfaringer videre. Du kan møde Miljøstyrelsen, Risk Intelligence og Syddjurs Kommune. Læs mere her

50min

Prisoverrækkelse ’ESDH | ECM-prisen 2020’

10min

Tak for i år - netværk

20min

Arrangeret af

Devoteam
events.dk@devoteam.com

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7600 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/