Dagens program 

Dagen vil blandt andet byde på faglige indlæg, paneldebatter samt spændende keynote speakers. Herudover vil vi opdatere jer om den seneste udvikling på markedet for ESDH-/ECM-systemer. Vi afslutter med netværk og rundvisning i de smukke omgivelser. 

Program d. 16. november

08:00

Ankomst, registrering, morgenmad & hils på leverandørerne

09:00

Velkomst

v. Thomas Vinther, Partner, Devoteam. 

Thomas Vinther vil, som dagens moderator, byde velkommen på årets ESDH|ECM Konference. Thomas vil give en kort indflyvning til dagen, samt et par indledende ord om, hvordan Devoteam ser på udviklingen inden for ESDH/ECM. 

Read more
Partner, Devoteam
09:15

Seneste udvikling på ESDH-/ECM-markedet med særligt fokus på AI

Christian Wahlstrøm Larsen og Bjørn Axelsen kaster lys over, hvor markedet er på vej hen, og hvad du især bør holde øje med. Der vil i oplægget være særligt fokus på hvilke muligheder AI giver nu og i fremtiden

Read more
Principal Consultant, Devoteam
Lead Consultant
09:45

Kundecase: Den digitale særakt

v. Mikael Søgaard, Sektionsleder, Politiet.

Som led i digitaliseringen af straffesagskæden tog politiet, anklagemyndigheden og dom­stolene i 2020 de digitale særakter i brug. Inden ibrugtagningen blev særakterne opbeva­ret og håndteret manuelt, hvilket bl.a. indebar fysisk transport af særakterne, når de skulle anvendes i forbindelse med straffesagsbehandlingen. I dag rekvireres de digitalt.

Read more
Sektionsleder, Politiet
10:15

Kaffepause og besøg ved standene

Glæd dig til et meet-up område med alle de vigtige spillere inden for ESDH-/ECM-systemer. 

Read more
10:45

AI har gjort ESDH-systemet til Contract Managements uundværlige bakspejl på vejen til en bedre kontrakt

v. Pernille Stege Geil, Partner, Head of Digital Transformation. 

Read more
Partner, Head of Digital Transformation.
11:15

Paneldebat med leverandørerne

Hør de deltagende leverandørers syn på, hvad der fylder mest hos deres kunder. Hvad er kunderne særligt opmærksomme på i valg og implementering af ESDH-/ECM-systemer, og hvordan ser leverandørerne at ESDH-/ECM-systemerne kan bruges til andet og mere, end vi normalt fokuserer på? Dine spørgsmål til panelet er meget velkomne. 

Read more
12:15

Frokostpause og besøg ved standene

13:15

Genanvendelse af digitalt skabte data

v. Jan Dalsten Sørensen, enhedschef og Asbjørn Romvig Thomsen, seniorforsker, Rigsarkivet.

Offentlige myndigheder har gennem årtier i stigende grad arbejdet digitalt og afleveret data til arkiv i Rigsarkivets standardformater for arkivering. Men hvordan har digitaliseringen påvirket sagsdannelsen, og hvordan arbejder Rigsarkivet med at stille de arkiverede data til rådighed igen til brug for både administration og forskning? Få svaret, når Jan Dalsten Sørensen, enhedschef og Asbjørn Romvig Thomsen, seniorforsker i Rigsarkivet, deler deres unikke indsigt. 

Read more
Enhedschef, Rigsarkivet
13:45

Kundecase: Hvorfor byggede DTU sit eget ESDH system, og hvad kræver det?

V. Lina Oxfeldt Wamberg, Systemleder, DTU

DTU ønskede en ny fleksibel ESDH løsning, der var tilpasset DTU, og som var leverandør uafhængig. Med egne udviklere byggede DTU deres eget ESDH system, som løbende forbedres i takt med blandt andet brugernes ønsker. Systemet består af de to Microsoft platforme MS Dynamics og MS SharePoint. Platforme som DTU allerede anvender.

Read more
Systemleder, DTU
14:15

Hvordan sikrer vi kulturarven - Det Kongelige Biblioteks arbejde med at indsamle og gemme kulturaven

v. Ditte Laursen, Afdelingsleder, Det Kongelige Bibliotek

I en digital tidsalder, hvor vores kulturarv skifter form og medium, står Det Kgl. Bibliotek i et dynamisk, komplekst og voksende landskab af data og information. De traditionelle medier som bøger og tidsskrifter udkommer nu digitalt, og samtidig kommer nye medier som podcast og streamings-tjenester til. I oplægget fortæller afdelingsleder Ditte Laursen, ph.d., om det spændende og udfordrende arbejde, som Det Kgl. Bibliotek udfører med at indsamle og bevare den digitale kulturarv.

Read more
Afdelingsleder, Det Kongelige Bibliotek
14:45

Kaffepause og besøg ved standene

15:15

Kundecase: AI-baseret automatisering af sagsbehandling

V. Ask Foldspang Neve, Chief Advisor, Økonomistyrelsen

Styrelsen for International Rekruttering og Integration behandler en lang række dokumenter fra borgere og professionelle rådgivere. Visiteringen og journaliseringen er en kompleks og tidskrævende opgave, som man ønskede at reducere tidsforbruget på. Til den opgave udviklede SIRI med hjælp fra Økonomistyrelsens analytics-enhed en løsning, der kunne vurdere indkomne henvendelser, journalisere dem på den korrekte sag, og skrive en korrekt syntaks på sagsakten. Programleder for analytics i Økonomistyrelsen, Ask Foldspang Neve, fortæller om casen og giver nogle perspektiver på, hvor langt vi er fra at fuldautomatisere kæder i den offentlige sagsbehandling.

Read more
Programleder for analytics, Økonomistyrelsen
15:45

Afslutningskeynote: Det hele handler ikke om dig – hvordan du kan bruge antikkens dyder i dit (arbejds)liv

I dag er det ikke længere tilstrækkeligt at fokusere kun på effektivitet eller økonomisk gevinst, uden at tænke over, hvordan man opnår den. Niels Overgaard præsenterer i sit oplæg en inspirerende tilgang til, hvordan antikkens dyder som selvbeherskelse, retfærdighed, mod og visdom kan bringes i spil i forhold til at opnå et bæredygtigt privat- og arbejdsliv. 

Read more
Medie og kommunikationschef hos Gyldendal, Journalist og forfatter
16:30

Tak for i år

16:45

Netværk + rundvisning på Det Kongelige Bibliotek

Det vil være muligt at tilmelde sig  en guidet rundvisning på Det kongelige Bibliotek. Mere info omkring tilmelding vil komme.

Read more

Arrangeret af

Devoteam
events.dk@devoteam.com

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 350 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 10.000 konsulenter. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/